Ariel

Nyttige lenker

Tilbake
Datoer:
29.06 - 01.07.2018     
Tider:
12:00-16:00
Sted:
Tornados MC, Lenesøyan
Adresse:
Fv680 210, 7200 Kyrksæterøra, Norge
Kontaktperson:
Torfinn Lie,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside:
http://www.kawaz1.com
Telefon:
40440802

Velkommen til Kawasaki Z1-treff i Trøndelag!

 

Vi leier treffplassen til Tornados MC, som ligger ca 5 km før du kommer til Kyrksæterøra sentrum - her; https://goo.gl/Hufhtm. Dette er ca 7 timers kjøring fra Oslo - korteste vei.

Tornados sørger også for at det blir mat og drikke til salgs under hele treffet. I lokalene finnes også dusj, og en sovesal med ca 25 madrasser på gulvet. Her blir det ingen mulighet for reservasjon av soveplass - først til mølla gjelder. Ellers blir det overnatting i telt på området.

På fredags kveld er vi lovet live musikk! Det blir fellestur i fin natur på fine veier på lørdag, etterfulgt av opplining og premieutdeling på ettermiddag.

 

Treffkontakt lokalt er Torfinn Lie, som treffes på tlf 40440802, epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Treffet er åpent for alle som kjører eldre Kawasaki, og selvfølgelig andre som kommer i følge med disse.

 

I tillegg inviteres spesielt alle med trippel og lignende, både medlemmer i trippelklubben og andre - vi liker blårøyk også!