Grønn Suzuki

Nyttige lenker

Tilbake
Dato:
04.01.2018     
Tid:
18:00
Sted:
Butterfly Bakeri og Konditori, Skjeberg
Adresse:
Rådhusveien 21, 1739 Borgenhaugen, Norge

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjuletrefesten2018Moppe-sesongen 2018 i Norges moppehovedstad starter torsdag 4. januar kl. 18 med den årlige Hjuletrefesten. Dette er Hjuletrefesten med stor og stum H. Den er en av de nyeste juletradisjonene til glede for de som ikke er som folk flest, og alle andre. Den har de siste årene underholdt både frammøte og TV-seere. Og ikke minst deltakere. De kommer fra fjern og nær. Både fylkes- og landegrenser krysses for å delta. 50 mil hver vei er kjørt for å få med seg dette. 

Praktiske opplysninger til de som skal være med å kjøre:
Oppmøtested: Moppe-kafeen/Butterfly ved Skjebergsentret 

Oppmøtetid: Så man er klar til å legge i vei kl.18.

Krav til kjøretøy: Moped eller annet anvendelig kjøretøy med 2 eller fler hjul.

Krav til utrustning, ekstrautstyr og pynt på kjøretøyet: Ingen! Men det gjør seg godt med et par julekuler, litt lys av ymse slag, et par broderte juleduker, en nisse eller to i tillegg til sjåfør, og alt annet som måtte passe til anledningen. Eller noe annet.

Krav til sjåfør: Ingen! Men skal juridiske krav oppfylles bør vedkommende være tilnærmet 16 år, og eventuelt ha gyldig førerkort for det aktuelle kjøretøyet. Godt humør er vel så viktig som dette. Dessuten vil man trives bedre hvis man har selvironi, og en utvidet og allsidig sans for humor.

Krav til bekledning: Ingen. Men en fordel med klær som bidrar til at man fryser minst mulig, eventuelt holder seg mest mulig tørr. Dessuten vil man glede dem frammøte ørlite mer hvis man har nissedrakt eller er utkledd som Josef, esel eller som annet kan ha tilknytning til jul og dens feiring, deriblant lakksko.

Deltakeravgifter og andreutgifter: Selvfølgelig gratis å delta. Utgifter til å komme seg til og fra arrangementet dekkes av den enkelte. Som arrangør plikter vi også å gjøre oppmerksom på at alle utgifter til eventuell pynting og lyssetting av moped eller annet kjøretøy må dekkes selv. OBS! Dette kan koste både tid og penger, hvis man ikke klarer og vise begrensing, eller kommer over et par dødsbo med julepynt.

Goder: Det man får igjen for å delta er en kopp eller to med varm gløgg spandert av Butterfly. Fare for, og den spenninga det med fører å være med i trekning av liten premie, samt og kunne vinne premien for den mest tiljula moppa, og den heder som dette medfører. Dessuten en minnerik, kald og gøyal mopedtur i paradefart gjennom boliggatene på Borgenhaugen/Hafslund. Og det som er sukaten i julepølsa: Mange gode runder med moped rundt Julegrana ved Aaserud møbler. I tillegg vil man oppdage at det fins likesinna og væl så det.

Annet som kan forekomme: Hjelpebil, grøt, softis, rundkjøring og andre akutte innfall av sprø kvalitet.

Slutt: Kl. 20.00 stenger Butterfly. Da sier vi «ha det» med et smil, for å drar hjem for å begynne planlegginga av neste Hjuletrefest.

Praktiske opplysninger til pårørende og andre tilskuere:
Det hele kan sees live ved Butterfly kl. 18.00, og ved Aaserud møbler ca. kl.18.20. Rekka med mopeder kan også påtreffes på strekningen Butterfly - Aaserud møbler. Men da ruten ikke er eksakt bestemt vil dette være av plutselig-, men forhåpentligvis ikke skremmende -art.

Det er selvfølgelig gratis å se det hele live. Eventuelle TV innslag krever derimot TV-lisens.

Flere opplysninger vil komme her: http://sites.google.com/site/teamalfredsen