BSA

Nyttige lenker

Tilbake
Datoer:
10.02 - 11.02.2018     
Sted:
Porsgrunn Tennisklubb
Adresse:
Kjølnes Ring 64, 3918 Porsgrunn, Norge
Nettside:
http://www.brevikmc.no/mc-messe/

MC messePorsgrunn2018

Årets messe kan presentere et bredt utvalg av alt som har med MC å gjøre. Vi har forhandlere som vil møte kunden og presentere siste nytt innen alt fra MC til det utstyret du vil måtte ha for å kjøre MC.

Brevik MC vil rette en stor takk til forhandlere av motorsykler som stiller opp på messa. Det krever mye arbeid og ressurser. At forhandlerne stiller opp er selve fundamentet og ryggraden i messa. At vi da har alle de store merkene på plass, er selvfølgelig et stort pluss for messa, som da kan vise bredden i det utvalget som er i markedet. Vi ønsker også å presentere det mangfold av utstillere av utstyr og tjenester som finnes rundt dette med å kjøre motorsykler, klær, utstyr, turer, opplæring og myndigheter.

Brevik MC har mange medlemmer, noen mer aktive enn andre. Når messa starter opp er det ca 60 medlemmer som vil være i aktivitet med rigging fra 11. februar til nedrigging seint på natt 14. februar. Vi ønsker å være der for våre utstillere og gi alle en god service. Takk for en formidabel innsats!

Som besøkende vil du komme til en messe hvor du får møte forhandlere av motorsykler og utstyr direkte. Det ser vi på som en kjempestor fordel. Avtaler kan gjøres der og da. Kanskje du får et godt messetilbud?

Veteran/Classic-utstillingen vår består av et vidt spekter MC-er fra 1920 og fram til våre dager. 14 forskjellige merker er representert med alt fra Cafe’-racere til sidevognsykler. Alle syklene blir utstilt med egen data-plakat, og vi innbyr besøkende på messa til å stemme fram «Best in Show» og «Beste Veteran».

Messa foregår i Tennisballen i Porsgrunn. Dette er en stor og trivelig hall med god oversikt. Vår kjøkkenavdeling vil friste med både mat og drikke. En stor kafé er til disposisjon for besøkende med rimelige priser. Vi har lagt oss på en lav inngangspris:

Voksne       kr 130,-

Barn           kr   50,- (under 16 år)

Familie       kr 300,-

Barn under 10 år gratis.

Vi tar kort.

Parkering vil du finne på alle parkeringsplassene på Kjølnesområdet. Messa vil være skiltet fra E18 i sør og fra Rv 36 i nord.

Messe-adresse: Kjølnes Ring 64, 3918 Porsgrunn

 

Velkommen til MC-MESSE i Porsgrunn!

Mvh Nils Aage Tangvald

Brevik MC