NSU

Nyttige lenker

VeteranMC’s personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan www.veteranmc.no samler inn og bruker personopplysninger.

veteranmc.no, ved Kjell Gunnar Årnes, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger

Behandling av personopplysninger på www.veteranmc.no

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger.
veteranmc.no har et kontaktskjema og dette er eneste tekniske løsning for å registrere data for besøkende på nettstedet.

ProIsp er driftsleverandør for veteranmc.no.

Dersom du bruker kontaktskjema for å sende en melding til veteranmc.no så vil det bli sendt son en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Nettstatistikk

veteranmc.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på veteranmc.no med verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen.

Følgende informasjonskapsler brukes på veteranmc.no:

Google analytics plasserer informasjonskapsler som starter med _utm, disse brukes til nettstatistikk.

__utmz ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du kom til denne nettsiden.

__utma holder styr på hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange førstegangsbrukere vi har. I tillegg ser vi også hvor mange som kommer tilbake.

 __utmb og __utmc holder styr på hvor lenge du befinner deg inne på denne nettsiden.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. veteranmc.no har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av veteranmc.no's systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige eller ufullstendige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert.